što te sprečava?

Što te sprečava? Što te sprečava dalje, bolje?

Jedino i samo ti! Da, sprečavaju te i drugi, apsoluto, da. Ali, biraj kome ćeš reći, s kim ćeš podijeliti svoj entuzijazam i svoje ideje.

Ne zaboravi gdje živimo i koje ćeš povratne informacije dobiti. Nažalost, nema gore pljuske u facu, nego kad s nekim jako bliskim podijeliš svoje ideje ali ne naiđeš na entuzijazam. Možda dobiješ povratno “Da”, ali osjetiš “Ne možeš” u energiji tog odgovora.

Ovdje dolazi do vrtloga, tvoje ideje i tvoj entuzijazam, možda si malo nesiguran/nesigura i tražiš samo mali vjetar u leđa, ali ga ne dobivaš, pa posustaješ.

Opet, da imaš u sebi 100 postotnu siogurnost u svoj entuzijazam, možda ne tražiš odobrenje i ohrabrenje drugih, ali u našoj je prirodi tražiti. Svi želimo ohrabrenje ili samo mali vjetar u leđa da se otisnemo u svijet, kao mali ptić…

Zato, ne zamjeraj onima, koji te ne mogu podržati, jer bi i oni bili na drugom mjestu i drugom mindsetu da sami sebe mogu pokrenuti.

 

Radi na sebi, prihvati sve što te sputava i blokira, je…ga nis kriv(a), tako su te naučili i do sad ne znaš za bolje.

 

Ali, imaš izbor poraditi na tome, pa poradi jer nitko drugi izuzev tebe neće.

Pazi s kim dijeliš svoje ideje. Okruži se ljudima, koji su u korak s tvojim, ili, još bolje, korak ispred tebe, od kojih možeš dobiti podršku ili naučiti.

Možeš sve što želiš ako si dopustiš.

 

Odgovori